Verkeerspalen maken het veiliger

Verbeter het verkeersmanagement en de verkeersveiligheid met behulp van verkeerpalen! Verkeerscontrolepalen creëren fysieke en visuele barrières die voertuigen leiden. Palen verhinderen de toegang tot verboden gebieden, aparte rijstroken of rijrichtingen en rijwegen, terwijl voetgangers ook ongehinderd kunnen passeren. Bolders kunnen ook een aanvulling zijn op bewegwijzering en andere verkeersbeheerstrategieën

TOEPASSINGEN

Verkeersmanagement is nodig voor gebieden met veel auto- en voetgangersverkeer, vooral in intensief gebruikte, botsgevoelige gebieden. Bolders kunnen rond straten, parkeerterreinen, parken, ziekenhuizen, hotels, schoolcampussen en meer worden geïnstalleerd.
Bolders voor verkeerscontrole vormen een aanvulling op veel verkeer remmende strategieën om de veiligheid van voetgangers en wijken te vergroten. Deze strategieën moedigen automobilisten aan om langzamer en aandachtiger te rijden door een meer gevarieerde en stimulerende weg te creëren. Verkeersposten kunnen de rijrichtingen van voertuigen verdelen, het autoverkeer scheiden van de fietspaden en wegmarkeringen en ombuigingen versterken. Verkeerpalen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor langdurig gebruik met weinig onderhoud. Er zijn verschillende stijlen, van eenvoudig tot sierlijk, beschikbaar voor elke openbare of particuliere buitenomgeving. Aangepaste kleuren om de zichtbaarheid te vergroten, zijn ook beschikbaar voor de meeste verkeerpalen.

Flexibel

Flexibele verkeerspalen minimaliseren voertuigschade bij een aanrijding. Terwijl standaard verkeers-kegels gemakkelijk kunnen worden verplaatst of beschadigd, zijn de flexibele in de grond ingebed en ontworpen om herhaaldelijk tot 90 graden te buigen zonder permanente vervorming, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in omgevingen met veel verkeer gedurende langere tijd. Er is eveneens een optie als het gaat om verkeersregelingsapparatuur, waaronder verwijderbare en inklapbare parkeerpalen en slagbomen. Ze zijn ontworpen en vervaardigd voor parkeerbarrières en verkeerspalen voor verschillende locaties en toepassingen. Zo bestaan er verschillende soorten stalen verkeerpalen. Deze palen zijn er in bijna alle soorten en maten, waarbij eveneens gedacht is aan de veiligheid, niet enkel en alleen vanuit de bestuurder, maar ook de betreffende voetganger.