rollups

Presentatie of beursbezoek in het vooruitzicht? Maak gebruik van rollups

Als je een onderneming bezit en daar verantwoordelijkheid over draagt, dan kan het bijna niet anders of je vraagt je voortdurend af of je je bedrijf niet nog beter kunt profileren naar de buitenwereld toe. Wat hoe dan ook belangrijk is, is dat je je bedrijfsgebouw of winkel op de juiste (aantrekkelijke) manier aankleedt. En zeker op momenten dat je presentaties geeft of beurzen bezoekt is het van essentieel belang dat je goede sier maakt. Een goede manier om dit voor elkaar te krijgen is door gebruik te maken van rollups. Als we van een rollup spreken, wordt in wezen een rollup banner bedoeld, oftewel een oprolbare vlag. De daadwerkelijke vlag zit tijdens het vervoer in een cassette gerold. Ben je eenmaal de plek waar je je rollup wilt tonen, dan kun je hem met een paar simpele handelingen uitrollen. 

rollups

Met deze tips maak je van je rollup een succes

Als je van je rollups een succes wilt maken, dan is het uiteraard wel belangrijk dat je deze banners op een goede manier vormgeeft. Afijn, dit is iets dat je vast wel zal lukken als je de volgende tips opvolgt:

  • Bedenk je dat veel mensen niet graag lezen. Plaats dan ook geen lange verhalen op je rollup. 
  • Plaats korte en bondige informatie, het liefst maak je daarbij gebruik van opsommingstekens.
  • De belangrijkste informatie kun je het best groot en bovenaan plaatsen.
  • Nogmaals: wees selectief en kritisch in de informatie die je op je rollup neerzet. Probeer je bijvoorbeeld te focussen op de meest interessante of de belangrijkste producten om onder de aandacht te brengen.
  • Besluit je gebruik te maken van een of meerdere foto’s? Zorg dan dat deze van goede kwaliteit zijn, anders kun je er beter niet aan beginnen.
  • Maak gebruik van opvallend en aantrekkelijk kleurgebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *