mok bedrukken

Mokken bedrukken met jouw bedrijfslogo: uitstekend promotiemiddel

In het professionele leven heb je soms te maken met projecten waarvan het zo is dat als je ze afrondt, dat het dan ook echt klaar is. Daarentegen zijn er ook zaken die eigenlijk nooit ‘af’ zijn en dus voortdurend doorgaan. Reclame maken voor je organisatie valt bijvoorbeeld overduidelijk in de laatste categorie. Altijd zijn bedrijfsleiders aan het bedenken over hoe ze hun bedrijf nog beter kunnen manifesteren. Veel gebeurt daarbij tegenwoordig online, maar ook buiten het internet om wordt er nog volop promotie gemaakt. Dit gebeurt bijvoorbeeld door gebruik te maken van promotieartikelen, oftewel artikelen die met jouw bedrijfsnaam en/of -logo worden bedrukt en vervolgens gratis worden weggegeven aan (potentiële) klanten. Een mok bedrukken, het resultaat bekijken en goedkeuren en vervolgens een hele partij op dezelfde manier bedrukte mokken bestellen, zo zou dat eraan toe kunnen gaan.

Waarom is een goede naamsbekendheid zo essentieel?

Als je een forse hoeveelheid mokken laat bedrukken en deze uiteindelijk weggeeft aan mensen die mogelijk klanten zouden kunnen worden, dan doe je dit in de eerste plaats om aan je naamsbekendheid te werken. Een goede en positieve naamsbekendheid hebben is namelijk werkelijk van groot belang. Mensen die uiteindelijk de naam en je belangrijkste product onthouden zullen namelijk sneller geneigd zijn voor jou te kiezen als de situatie daar eenmaal om vraagt.

mok bedrukken

Voor welke doeleinden kun je een set mokken bedrukken?

Een set mokken bedrukken en deze mokken ronddelen kun je dus doen als promotiemateriaal. De ontvangers zijn dan mensen die in de toekomst hopelijk klant worden. Ontvangers van bedrukte mokken zouden echter ook bestaande zakenrelaties kunnen zijn. In dat geval spreken we al snel van een relatiegeschenk. Tenslotte zijn bedrukte mokken ook ideaal voor in je eigen bedrijfskantine, die je sowieso toch al af en toe van nieuwe mokken dient te voorzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *