goed onderhoud

Kijk niet verder dan Turnkey Facility

Ben je zoals ik op zoek naar iemand die je kan helpen bij onderhoud aan je winkel? Probeer dan eens contact op te nemen met Turnkey Facility. Turnkey Facility is gespecialiseerd in projectontwikkeling, projectmanagement, vastgoed onderhoud en nog veel meer. Als eigenaar van een kleine winkel in het centrum van de stad had ik behoefte aan een betrouwbare, integere partner die ik al het onderhouden van winkel kon laten doen zonder me er zorgen over te hoeven maken. Dit zijn een paar dingen die zij voor mij hebben betekend:

  • Ze hebben mijn prachtige parketvloer zo geschuurd en geboend dat hij er als nieuw uitzag.
  • Ze lappen mijn ramen elke week waardoor mijn etalage er altijd stralend uitziet.
  • Ze hebben dubbelglas geïnstalleerd wat er voor heeft gezorgd dat mijn energierekening met tientallen procenten is afgenomen.
  • Ze zijn altijd transparant geweest en hebben zich aan afspraken gehouden
onderhoud

Klein en groot

Ben je een kleine ondernemer dan kan het enorm schelen in druk en moeite om al je onderhoud bij één adres onder te brengen. Wij hebben samen afspraken gemaakt en een contract opgesteld waarin alles haarfijn is uitgestippeld. Dit contract loopt nu al twee jaar en altijd zijn alle afspraken goed nagekomen. Bovendien is al het werk altijd van de hoogste kwaliteit geweest. Ik heb nergens meer omkijken naar en jij zult hetzelfde ervaren als je met ze in zee gaat. Het maken van een afspraak en het aanvragen van een offerte is eenvoudig en snel gebeurd. Wacht dus vooral niet en neem contact op met ze om je leven zoveel makkelijker te maken.

schoonmaak bedrijf