fransen & kroes

Hulp van Fransen & Kroes tijdens een huis kopen!

Het kopen van een huis kan een moeilijk opgave zijn, vooral door hoe de huizenmarkt nu in elkaar steekt. Verder is het zoeken naar een geschikt huis ook moeilijk, daarom kan een makelaar goed te pas komen. Een aankoopmakelaar zoals Fransen & kroes kunnen je helpen van het begin tot het einde, want tijdens het kopen van een huis komen veel verschillende zaken op je af waar makelaars meer vanaf weten. 

fransen & kroes

Stappen tot aankoop

Fransen & kroes kunnen je ook helpen met het kopen van een huis, aankoopmakelaars dus. Als aankoopmakelaar is het belangrijk dat je mensen het gevoel geeft dat je naast ze staat en ze begeleid tot het kopen van het huis. Als aankoopmakelaar moet je klanten kunnen adviseren welke huizen wat waard zijn, ook welke huizen slim zijn om op te bieden. Wanneer je als klant bij makelaars terecht komt voeren zij verschillende stappen uit, tot de uiteindelijk de aankoop van het huis.

  • Beslissen hoe je wilt wonen
  • Financiële zaken
  • Huizen zoeken en bezichtigen 
  • Wat is het waard voor jou
  • Bieden
  • Aankopen
  • Verhuizen

Uitleg

Deze zeven stappen zijn essentieel en zijn belangrijk in het proces tot de verhuizing, deze stappen gebeuren onder begeleiding van Fransen & Kroes. Als eerst moet je voor jezelf eisen stellen en beslissen hoe, waar en in welke soort woning je wilt wonen. Daarnaast worden financiële zaken geregeld door de makelaars er wordt gekeken naar maandelijks inkomen, vaste lasten en welke hypotheek het beste aansluit. Daarna komen de huizen zoeken en bezichtigen aan bod, het is belangrijk dat je genoeg huizen bezichtigd voordat je kiest. Daarna kan het bieden op huizen beginnen, wanneer het bod geaccepteerd hoeft de aankoop alleen nog bevestigd te worden. Daarna wordt er verhuisd en is het gehele proces afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *