Kerstpakket 2020

Het leukste kerstpakket voor 2020 is duurzaam en verantwoord

We leven in andere tijden. Wat vroeger nog kon is nu niet meer geaccepteerd. Mensen vinden duurzaamheid steeds belangrijker en proberen dit steeds meer na te streven in alle facetten van hun leven. Kies jij dus een kerstpakket voor 2020 dan is dit iets om rekening mee te houden.

Verschillende mogelijkheden

Diversiteit op de werkvloer

Als jij het kerstpakket uit moet zoeken dan ben je waarschijnlijk ondernemer met eigen personeel of je hebt een leidinggevende functie. Je weet dan als geen ander hoeveel diversiteit er op de werkvloer is. Elk persoon is anders en heeft andere levensovertuigingen. Het is leuk om hier ook rekening mee te houden in je keuze voor een kerstpakket. Zo kun je laten zien dat je geeft om je medewerkers en met ze meeleeft. Een kerstpakket is pas echt leuk als het past bij jou en je er echt plezier mee kan hebben.

Feestdagen

Duurzaam en verantwoord

Je wil dus allereerst natuurlijk een kerstpakket kiezen dat duurzaam is. Met eerlijke producten die op een eerlijke manier zijn geproduceerd. Gelukkig is dit niet zo lastig meer om te vinden tegenwoordig. Een nog betere optie is echter om je werknemers zelf te laten kiezen. Er zijn bijvoorbeeld kerstcadeaus in de vorm van een bon met punten waar mensen zelf hun cadeau mee kunnen kiezen. Mensen kunnen dan ook kiezen om het te doneren aan een goed doel of er iets goeds mee te doen voor de wereld. Zeker rondom kerst is dat voor veel mensen belangrijk, vanuit geloofsovertuiging of vanuit persoonlijke overtuiging.