hulp bij dreigend ontslag

Heb jij hulp bij dreigend ontslag nodig?

Hulp bij dreigend ontslag, zou jij hier graag gebruik van willen maken? Werk jij binnen een bedrijf en word je door je werkgever gevraagd om ontslag te nemen? Dan ben jij zeker niet de enige waarbij dit gebeurt. Bij veel bedrijven kan het soms zijn dat je door je werkgever wordt gevraagd om ontslag te nemen door verschillende redenen. Het kan zijn dat het slechter gaat met het bedrijf, en in de ergste gevallen gaat het bedrijf zelfs failliet. Hierbij wordt dan door de werkgever gevraagd om ontslag te nemen.

Er kunnen ook minder goede redenen gebruikt worden, waarbij de werknemer dan onder druk wordt gezet door de werkgever om ontslag te nemen. Als dit in jouw geval zo is heb je de mogelijkheid om hulp bij dreigend ontslag in te schakelen.

hulp bij dreigend ontslag

Hulp bij dreigend ontslag is heel normaal

Er kunnen verschillende redenen zijn bij dreigend ontslag. Je kan hier bijvoorbeeld denken aan een bedrijf die het financieel niet meer aankan met de werknemers die ze in bezit hebben. Zo zijn er ook nog andere redenen hiervoor. Je moet hierbij ook letten op verschillende dingen. Een hiervan is dat je goed moet controleren en bespreken wat de reden is dat je bent ontslagen. Hieruit kun je ontdekken of dit eerlijk is gedaan en of je hierbij hulp nodig hebt om het ontslag aan te vechten. Verder moet je ook jouw contract controleren. Wat staat hierin en wat is het opzegtermijn? Verder kan je ook nog letten op het feit of je recht hebt op een WW-uitkering.