Haal de bezoeker terug naar je website

Iedereen die een webwinkel heeft maakt het mee, je ziet veel bezoekers die producten in de winkelwagen leggen maar vervolgens gebeurd er niets. Je blijft wachten want je hoopt toch dat zij overgaan tot conversie, helaas gebeurd het niet. Maak je gebruik van Remarketing op autopilot is de kans vele malen groter dat je bezoeker terugkeert naar de webwinkel om de aankoop af te ronden. Er wordt een code gebruikt om te zien wat je bezoeker doet, zo komen ze erachter waarom de aankoop niet afgerond wordt. Of misschien is er een ander product nodig om tot aankoop over te gaan.

Remarketing - StoreSpot

Zeer gerichte advertenties

Bij Remarketing – Storespot wordt gebruik gemaakt van zeer gerichte advertenties op sociale media als Instagram en Facebook. De campagne laat precies die advertenties zien die de bezoeker aantrekken, foto’s van producten erbij die de klant moeten overhalen om terug te keren naar de webwinkel. Ons doel is niet alleen de bezoeker terug te halen, maar ook om deze een aankoop te laten doen. Dit kan een bestaande aankoop zijn die niet is afgerond, of een compleet nieuwe aankoop. StoreSpot is de specialist die ervoor zorgt dat de techniek wordt toegepast bij je webshop.

Remarketing - StoreSpot

Geen kennis nodig om het te gebruiken

Je zult waarschijnlijk denken dat je enige technische kennis nodig hebt om de tools te gebruiken van Remarketing – Storespot. Niets is minder waar, jij doet wat je het liefst doet, je ondernemening runnen en zij regelen voor jou dat je conversie naar een hoger level gaat. Doordat er geintegreerd wordt met de bekendste platformen heb je geen enkele technische kennis nodig. Met de builder maak je in een handomdraai de mooiste campagnes in de huisstijl van je bedrijf, voor iedereen herkenbaar dus nog meer kans op meer verkopen in je shop.