asn creditcard

Gebruikmaken van de ASN creditcard

Gebruikmaken van de ASN creditcard is heel gemakkelijk. Het werkt eigenlijk hetzelfde als iedere andere creditcard. Wel is het belangrijk om ook te bekijken met wat voor type bank je te maken hebt. Wanneer je met deze bank gaat werken, dan is het namelijk ook zo dat je zekerheid hebt dat er op een duurzame manier naar gekeken wordt. Je kunt zelfs als klant zelf bepalen welk duurzaamheidsdoel eraan gekoppeld wordt. Voor jou als gebruiker van de kaart is het echter belangrijker hoe het gesteld is met zaken zoals de limieten en de kosten voor de kaart.

asn creditcard

De kenmerken van de creditcard

Het is belangrijk om de kenmerken van de ASN creditcard te kennen. Zo is het goed om te weten dat je er €22,50 voor betaalt. Wil je een extra kaart aanvragen voor je partner? Dan zal die nog eens €22,50 kosten. Er wordt iedere maand afgeschreven wat je aan krediet hebt opgebouwd door het gebruik. De bestedingslimiet die daarbij is opgelegd is €2.500,-. Alles daarboven is dus niet mogelijk met deze kaart. Wel is het mogelijk om gespreid te betalen, maar dan met een rente van 14 procent. Dit is dus ook goed om te weten.

Gemakkelijk aan te vragen

asn creditcard

Het voordeel van de ASN creditcard is dat het aanvragen ervan relatief gemakkelijk gaat. Het is altijd fijn om te weten dat je de mogelijkheid hebt om op deze manier te werken. Je kunt dan net wat gemakkelijker je geldzaken regelen, bijvoorbeeld in het buitenland of wanneer je online aankopen doet. Dit is ook precies de reden waarom de creditcard meer en meer gebruikt wordt in recente jaren. Dat er dan ook nog een duurzaamheidskenmerk aan zit, is wat voor veel gebruikers van doorslaggevende waarde is bij het bepalen welke kaart ze het liefst gebruiken op deze manier.