Room manager

Eenvoudig de vergaderruimte vinden

Als aanbieder van diverse ruimtes kan het gebeuren dat klanten moeten zoeken naar een bepaalde zaal, kostbare tijd gaat verloren van de tijd die gereserveerd is. Omdat de vergaderruimte de hele dag bezet is, is het belangrijk dat de tijd die de klant heeft wordt benut. Met Room manager, vinden je klanten snel zonder tijd te verliezen iedere ruimte. Op het bord staan niet alleen de locatie van de vergaderruimte, maar ook welke vergadering er als eerste wordt gehouden. Je vergist je eigen dus nooit meer in de ruimte, en zoeken is niet meer mogelijk. 

Room manager

Boeken via mail of app

Voor klanten is het nog eenvoudiger om te reserveren voor een vergaderruimte, werkplek of andere ruimte. Met de smartphone via de innovatieve app kan er eenvoudig worden gereserveerd, niet alleen voor de klant is dit handig maar voor je bedrijf zeer efficiënt. De tijd dat ruimtes dubbel werden geboekt is voorgoed voorbij, ook is direct inzichtelijk op welke tijden er het minst is gereserveerd. Hier kun je als bedrijf natuurlijk op inspelen, om de bezetting nog beter gevuld te krijgen. Op het aantal personen wordt een ruimte aangeboden, zodat je altijd de goede ruimte aanbiedt.

Storingen direct opgelost

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er zich een technisch probleem voordoet, het beeldscherm werkt niet meer of de airconditioning in de ruimte stopt ermee. Met een druk op de knop wordt je in contact gebracht met de persoon die er over gaat, zodat het probleem snel verholpen kan worden. Je kunt de room manager eenvoudig uitbreiden met verschillende modules voor de klanten, op deze manier biedt je een full service aan. Als bedrijf heb je alle belangrijke cijfers in een handomdraai op je scherm, welke ruimte wordt het meest geboekt en welke momenten blijven achter? Zo zijn er veel gegevens inzichtelijk die ervoor zorgen dat je ook financieel er beter uitspringt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *