Beter gevonden worden in Google?

Steeds meer bedrijven en/of zelfstandigen zien het belang in van het beter gevonden worden in online zoekmachines zoals Google of Bing. Ze komen erachter dat hun doelgroep zich vooral oriënteert op de online platformen wat betekent dat ze daar met hun website ook gewoon goed zichtbaar moeten zijn, om zo die bezoekers naar hun website te trekken. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat jouw website niet goed gevonden wordt en die van jouw belangrijkste concurrent wel. Zo zal je natuurlijk ongelooflijk veel klanten mislopen en dat is wel het laatste wat je wilt.

Wij gaan je in dit blog een tip geven van een freelancer die hierin gespecialiseerd is.

Een uniek vak

Hoe je met je website beter gevonden kan worden in Google hangt af van bepaalde optimalisaties die je aan je website doet. Zowel externe als interne factoren spelen hier een rol. We noemen dit zoekmachine optimalisaties, of te wel afgekort: SEO. Het is een uniek vak waarin echt specialisatie komt kijken. Uiteraard kun je er zelf mee aan de slag, maar wij adviseren om hiervoor toch echt in zee te gaan met een specialist. Kijk eens op: axeldeboer.nl. Dit is een specialist die zich in Rotterdam bevindt.

Kosten

Qua kosten moet je al gauw rond de 300 of 400 per maand denken. Dit zijn de uren die nodig zijn om aanpassingen te doen aan je website die er moeten toedragen dat jij met je website beter gevonden wordt. Het ligt er natuurlijk wel aan hoe groot je website is. Normaal gesproken is het zo dat hoe groter de website, dus hoe meer pagina’s, hoe meer uren je nodig zal hebben om alles te optimaliseren.