Dozensluiter

Automatisch verpakken van producten

Vaak komt er aan het eind van een productielijn nog een handmatige actie aan te pas, de producten verpakken in dozen om deze vervolgens te sluiten. Met een dozensluiter neem je deze zorg automatisch over, de machine is achter de productielijn te zetten. Op deze manier wordt je product na het produceren direct verpakt in een doos en wordt deze gesloten. De doos is direct klaar voor opslag om vervolgens naar de klant of het magazijn te worden vervoerd.

Dozensluiter

Verschillende formaten dozen

Het voordeel van een dozensluiter is dat je verschillende formaten dozen kunt gebruiken, zonder enige moeite schakelt de machine over op een ander formaat doos in het verpakkingsproces. Afstellen van de machine is niet nodig, dit bespaart kosten en tijd. Welke machine geschikt is voor jouw bedrijf is afhankelijk van een aantal factoren, zo bepalen het aantal dozen en de variatie met formaten een grote rol. Wat voor machine je ook nodig hebt, pacomaeurope.com heeft het geschikte exemplaar. Tevens is het mogelijk om door de specialisten een machine aan te laten passen naar eigen wensen.

Dozensluiter

Altijd veilig werken

Welke dozensluiter je ook besluit te kopen voor je bedrijf, ieder exemplaar is voorzien van een CE certificering. Daar komt bij dat er een garantie van 12 maanden wordt gegeven door Pacomaeurope.com, hierdoor weet je zeker dat je te maken hebt met een kwalitatief goede machine voor je bedrijf. De machines om dozen te sluiten kenmerken zich ook door gebruiksvriendelijk en een eenvoudige bediening tijdens het productieproces.