Altijd een schone werkplek

Wil je veilig werken dan moet je er ook voor zorgen dat je werkplek altijd schoon is, tevens is het veel fijner werken dan altijd maar in de stof te moeten werken. Een normale stofzuigeris niet geschikt om grover vuil op te zuigen, met bouwstofzuigers kun je wel uit de voeten op een bouwplaats. Vaak wanneer je een bezem gebruikt wordt het nog erger, en voor de gezondheid met al die kleine stofdeeltjes is het ook niet goed. Gelukkig zijn er bij toolnation.nl verschillende merken en modellen.

Zorg dat je niet veel stof verspreidt

Bij sommige werkzaamheden die worden uitgevoerd in de bouw of bij het klussen thuis komt veel stof vrij, denk aan het schuren van grote oppervlakken zoals het plafond. Gelukkig zijn er machines op de markt die je direct aan kunt sluiten op de bouwstofzuigers, op deze manier heb je geen last meer van het stof wat vrij komt. Maar ook voor andere machines zijn er mogelijkheden om zo min mogelijk stof te maken tijdens je werk, het is niet alleen veiliger maar ook beter voor de gezondheid.

bouwstofzuigers

Compact of robuust

Afhankelijk van de plaats waar je de bouwstofzuigers moet gebruiken, kies je of je voor een compact of robuust model gaat. Ben je vaak op pad omdat je veel kleinere klusjes hebt, dan is een compact en wat lichter model ideaal om mee te nemen. Heb je lang werk ergens of heb je alleen maar zeer grote klussen, dan is een stofzuiger aan te raden die wat zwaarder is om mee te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *