Met een actioncam ben je klaar voor actie!

Ben jij van de buitensporten? Mountainbiken, crossen op een motor of surfen? Of misschien hou jij meer van skaten of freerunnen. Om vast te leggen wat jij allemaal aan capriolen uithaalt, zul je een goede camera moeten hebben. Een actioncam is dan de perfecte oplossing. Met een actioncam kun je je sport vastleggen terwijl je 'm beoefent. Je kunt de actioncam gemakkelijk monteren op je helm of op je vest. Zo kun je later nog eens terugkijken naar wat je allemaal hebt beleefd. Ook zijn de filmpjes die je maakt met een actioncam leuk om aan je vrienden te laten zien.

Kies voor een goede kwaliteit actioncam

Het is natuurlijk hartstikke leuk om je vrienden, collega's en wie dan ook te laten zien wat jij doet in je vrije tijd. Maar niemand wordt gelukkig van een korrelig beeld met veel te veel pixels. Ook is het belangrijk dat de camera snel genoeg is om alles wat jij, bijvoorbeeld op je mountainbike, tegenkomt vast te leggen. Zonder dat het een "blur" wordt. Het is dus van belang dat je een goede kwaliteit actioncam aanschaft. Er zijn verschillende merken beschikbaar. Welk merk je kiest kan te maken hebben met je persoonlijke voorkeur, maar natuurlijk ook met je budget.

Accessoires zijn belangrijk

Met een actioncam kan je veel meer dan alleen actie filmen, je kunt er ook gewoon vlogs mee opnemen of wat je dan ook maar wilt. Het is dan ook slim om direct de juiste accessoires bij te bestellen. Wat denk je van een tripod om jezelf te kunnen filmen als je een verhaaltje vertelt? Of een hoofdband om je cam op te bevestigen zodat je iedere wandeling of misschien zelfs je complete verbouwing kunt filmen. Ook het filmen van je kindje terwijl hij of zij zijn eerste stapjes doet (en jij je handen vrij wilt hebben) met een hoofdband met daarop de camera bevestingd is een goed idee.

Waar bestel je zo'n camera?

Die bestel je natuurlijk gewoon online. Daar hoef je echt de deur niet voor uit. Twijfel je over welke camera je nodig hebt en heb je advies nodig? Dan kun je een online afspraak inplannen of op afspraak naar een van de winkels gaan. Hou er rekening mee dat ook hier de COVID-19 maatregelen worden nageleefd. Een live afspraak in de winkel is echter een goed idee, zeker als je nog niet precies weet wat je wilt en wat je nodig hebt. De adviseurs staan sowieso voor je klaar: online maar ook in de winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *